Nieuws

Verkiezing IEX Investment Influential start 2 maart

De IEX Investment Influentials-verkiezing komt eraan. Vanaf 2 maart kunt u stemmen op de volgend u meest invloedrijke belegger in Nederland.

Nog een week en dan kunt u weer stemmen voor IEX Investment Influential 2020. We zijn druk bezig met het toevoegen van nieuw bloed aan onze kandidatendatabase. 

Onder en natuurlijk ook boven de 40. U kunt nu nog collega's nomineren door ons een mail te sturen. Dit kan naar redactie(apenstaartje)iex.nl.

Vanaf 2 maart trappen we dan af met een weekje voorronde. Op 9 maart is dan de finaleweek. Op 16 maart weet u wie de financiële sector ziet als de meest invloedrijke collega. 

Hoe werkt het?

U ziet steeds twee professionals in beeld. U kiest straks degene die u het meest invloedrijk vindt. En na een week, dus op 9 maart, gaan de 25 professionals met de meeste stemmen door naar de finale. Eind van die week bepalen wij de winnaar. 

Op IEXProfs.nl leest u er de komende weken veel meer over. 

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Duurzaam beleggen