Nieuws

Robeco benoemt nieuwe leden Trends & Thematic-team

Na het vertrek van drie fondsmanagers in december, zijn er drie nieuwe heren - Michiel van Voorst, Koos Burema en Sam Brasser - toegevoegd aan het Trends & Thematic-team van Robeco.

Michiel van Voorst en Koos Burema beginnen op 1 maart aan hun nieuwe baan. Zij worden co-managers van de fondsen Robeco Global FinTech Equities en Robeco New World Financial Equities.

Patrick Lemmens blijft de eerste portfoliomanager van de fondsen. Van Voorst komt over van UBP, waar hij CIO Asian Equities was in Hongkong. Hij werkte eerder twaalf jaar voor Robeco. 

Koos Burema - een oud-IEX-er - werkt al twaalf jaar voor Robeco, tot nu toe als analist bij het Global Emerging Markets-team.

Sam Brasser, een trendanalist, komt op 1 mei het team versterker nadat hij is afgestudeerd aan de Erasmus University. 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus