Nieuws

William de Vries Director Impact Equities & Bonds bij Triodos IM

Triodos Investment Management benoemt William de Vries per 1 februari als Director Impact Equities & Bonds.

William de Vries is in 2017 bij Triodos Investment Management komen werken als Fondsmanager van Triodos Euro Bond Impact Fund. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de beleggingsindustrie. Voorafgaand aan Triodos, heeft De Vries bijna tien jaar bij Kempen Capital Management gewerkt als Head of Core Fixed Income.

Daarvoor heeft hij verschillende portfolio management en directieposities bekleed bij Philips Pensioenfonds, Merrill Lynch Investment Managers en BlackRock. William de Vries heeft Economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is DSI-gecertificeerd en als Register Beleggingsanalist geregistreerd bij de Vereniging van Beleggingsanalisten (VBA).

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus