Nieuws

Gezocht: Professionals tot en met 40 jaar

De IEX Investment Influentials-verkiezing komt eraan. Dit keer speciale aandacht voor jong talent. Meld snel uw 40-min collega's aan, die op weg zijn naar de top.

Nee, niet om de babyboomers te schofferen, die mogen gewoon meedoen met de verkiezing tot IEX Investment Influential, maar dit jaar stellen we ook een speciale prijs in voor jonger talent.

De verkiezing begint overigens op 2 maart, maar daarover later meer. 

Nederland vergrijst en zo ook het personeelsbestand van de financiële sector. Maar ze zijn er wel, die talentvolle bankiers, frisse vermogensbeheerders en jongehond fondsmanagers. 

Wij hebben er echter nog niet genoeg in ons verkiezingsbestand zitten. Dus, geef uzelf of uw (ja, we blijven wel u zeggen hoor) collega's onder de 40 op voor de verkiezing van IEX Investment Influential 2020.

Criteria zijn dus leeftijd (40 jaar en jonger) en werkzaam als professional (bankier, adviseur, vermogensbeheerder, fondsmanager et cetera) in de financiële sector. 

U kunt mailen naar: redactie.iex (apenstaartje) iexgroup.nl. Graag met een korte omschrijving van het talent, foto en eventueel link naar LinkedIn-pagina. 

We zijn benieuwd. Bedankt alvast!

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie