Nieuws

Pieter Veuger Chief Financial Officer Volksbank

De raad van commissarissen van de Volksbank is voornemens Pieter Veuger te benoemen tot lid van de directie van de Volksbank en tot CFO.

De voorgenomen benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouders. De ondernemingsraad heeft reeds een positief advies gegeven. Pieter Veuger volgt Annemiek van Melick op, die per 1 september 2019 is teruggetreden uit de directie.

Veuger wordt als CFO verantwoordelijk voor de activiteiten binnen het financiële werkveld van de Volksbank en tevens voor de relaties met toezichthouders ECB en DNB, investeerders, rating agencies en andere financiële stakeholders.

Veuger komt over van PwC. Zodra de benoeming van Veuger definitief is, bestaat de directie van de Volksbank uit: Maurice Oostendorp (CEO), Jeroen Dijst (CRO), Marinka van der Meer (CCO), Mirjam Verhoeven (COO) en Pieter Veuger (CFO).

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alternatieve beleggingen