Nieuws

Marc Janson nieuwe Investor Relations Manager bij Triodos IM

Triodos Investment Management heeft Marc Janson aangesteld als Investor Relations Manager. Zijn primaire verantwoordelijkheid is het managen van de relaties met distributiepartners in Nederland.

Marc Janson heeft meer dan twintig jaar ervaring in de financiële sector. Voor zijn komst naar Triodos Investment Management werkte hij als Kwaliteitsmanager Beleggingen bij ING Bank (Amsterdam). Daarvoor heeft hij verschillende rollen vervuld bij Rabobank, ABN AMRO Bank, Theodoor Gilissen, MeesPierson, EY en CenE Bankiers. De voornaamste aandachtsgebieden waar hij gedurende zijn professionele carrière ruime ervaring in heeft opgedaan zijn financieren, beleggen, private banking en financiële planning.

Marc is afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit en heeft een universitaire graad in financiële planning van de Universiteit van Amsterdam. 

Marc Janson van Triodos IM

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?