Nieuws

Chris Ouellette nieuw hoofd CSR bij BNP Paribas AM

BNP Paribas Asset Management heeft de Canadees Chris Ouellette benoemd tot hoofd van CSR (Corporate & Social Responsibility) binnen de duurzaamheidsafdeling van het Franse beleggingshuis.

De benoeming van een speciaal hoofd CSR moet BNP Paribas AM helpen om de transitie naar volledig duurzaam vermogensbeheer te versnellen, zoals vorige maand is vastgelegd in de duurzaamheidsstrategie van het bedrijf. Ouellette rapporteert aan Jane Ambachtsheer, hoofd Sustainability van BNP Paribas AM. Sinds 2012 voert BNP Paribas AM een afzonderlijk CSR-beleid.

Ouellette komt over van Manulife Financial Corporation, waar hij verantwoordelijk voor de wereldwijde duurzaamheidsstrategie van het bedrijf. Daarvoor bekleedde hij diverse duurzaamheidsfuncties bij Royal Bank of Canada.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?