Nieuws

Oyens & Van Eeghen opent vestigingen in Friesland en Limburg

Oyens & Van Eeghen gelooft niet in centralisatie van de dienstverlening. Aankomende vrijdag wordt daarom de lokale dienstverlening in Nederland uitgebreid met nieuwe kantoren in Valkenburg en Heerenveen, waar vijf ervaren vermogensbeheerders, overgekomen van Rabobank en ABN AMRO, het aanspreekpunt zijn.

Vermogensbeheerder Oyens & Van Eeghen, dat sinds 2016 onderdeel is van het Belgische Delen Private Bank, volgt het voorbeeld van het moederbedrijf en breidt de lokale dienstverlening verder uit.

Vanuit een kantoor in Valkenburg zal vanaf aanstaande vrijdag de Limburgse markt worden bediend. Daarvoor zijn Roger Moonen (links foto) en Maurice Roijen (rechts foto) aangesteld.

Moonen (53) werkte 30 jaar bij Rabobank. Daar bekleedde hij meerdere management- en directiefuncties in onder meer Maastricht, Roermond, Oisterwijk en Oss, vooral op gebied van Private Banking.
Roijen (52) komt ook over van Rabobank. Hij was onder meer 17 jaar werkzaam bij Rabobank Maastricht in diverse adviesfuncties op het gebied van beleggen en private banking.

Vanuit Heerenveen zal Oyens & Van Eeghen de Friese klanten gaan bedienen. Daar zijn Douwe van der Glas (links foto) , Edwin Roskammer (midden foto) en Pieter Dieben (rechts foto) vanaf aankomende vrijdag het aanspreekpunt.

Van der Glas (54) Douwe heeft ruim 30 jaar ervaring als bankier bij ABN AMRO. De laatste 6 jaar was hij Directeur Private Banking Friesland bij ABN AMRO MeesPierson.
Roskammer (47) was ook bijna 30 jaar werkzaam bij ABN AMRO, de laatste jaren vooral bij ABN AMRO MeesPierson als senior adviseur. Dieben (61) bankierde de laatste jaren als senior beleggingsspecialist bij Rabobank Heerenveen ZuidOostFriesland.

Daar waar volgens Delen Private Bank andere partijen inzetten op centralisatie van de dienstverlening, is Oyens & Van Eeghen juist overtuigd van een lokale aanpak. Deze hanteert het moederbedrijf Delen Private Bank in België al jaren met succes. Deze strategie komt voort uit de overtuiging van Delen dat elk vertrouwelijk gesprek begint in een vertrouwde omgeving.

In januari van dit jaar werd het team van Oynes & Van Eeghen in Amsterdam al versterkt met Tom Jongbloed en Maiko van Gurp, die overkwamen van InsingerGilissen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Riskmanagement