Nieuws

Govert Wessels portfoliomanager bij Aegon AM

Aegon AM heeft Govert Wessels benoemd tot portfoliomanager bij het alternative fixed income-team. Wessels richt zich op ABS, hypotheken en consumentenkredieten.

Onder leiding van Frank Meijer, hoofd alternatieve kredietverlening, moet Wessels de direct lending-activiteiten, waaronder hypotheken, verder uitbouwen.

De afdeling alternatieve kredietverlening van Aegon AM is verantwoordelijk voor het beheer van ongeveer 25 miljard euro aan alternatieve strategieën, waaronder direct lending aan het MKB, onderhandse bedrijfsinvesteringen, Nederlandse woninghypotheken en Europese asset-backed securities.

Wessels is afkomstig van Credit Suisse, waar hij in het Londense kantoor investment banking-analist was op het gebied van TMT-aandelen in de EMEA-regio. Hij behaalde zijn Msc in Financiële Economie aan de Erasmus School of Economics in Rotterdam.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus