Nieuws

Jobhoppen met Sébastien Galy

Nordea Asset Management heeft per 1 januari 2019 Sébastien Galy aangesteld als senior macro-strateeg in Luxemburg.

Zijn werkzaamheden in Luxemburg omvatten het maken van analyses van zowel strategische als tactische assetallocatie, alswel het geven van commentaar op macro-thema's en het ontwikkelen van beleggingsideeën, "die de klanten en stakeholders van Nordea AM ten goede kunnen komen". Galy stelt bovendien marktperspectieven op, inclusief kwartaalvooruitzichten. Hij rapporteert aan Miro Zivkovic, Global Head of Product Management.

Galy heeft meer dan tien jaar ervaring met macro-economische kwesties, valuta's, balansen en kwantitatief werk. Recentelijk werkte hij als senior macro- en valuta-strateeg voor Deutsche Bank. Eerder bekleede hij functies bij Bank for International Settlements, UBS, BNP Paribas en Société Générale Corporate and Investment Banking.

Galy heeft een Ph.D. in Finance van Concordia University en werkte bijna tien jaar als adjunct-hoogleraar Financiële Economie, Engineering en Dynamische Analyse aan de New Yok Univeristy.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Riskmanagement