Nieuws

Twee nieuwe obligatiefondsmanagers bij Robeco

Robeco heeft Jamie Stuttard aangesteld als co-hoofd van het Global Fixed Income Macro team en als Fixed Income Strategist. Regina Borromeo is een nieuwe obligatiefondsmanager.

Jamie Stuttard (foto) wordt co-beheerder van het Robeco Global Total Return Bond Fund en van het All Strategy Euro Bonds Fund, samen met Fred Belak, die eindverantwoordelijke blijft. 

Stuttard gaat ook deel uitmaken van het wereldwijde creditteam als credit strategist. Hij werkte eerder bij HSBC Bank in Londen, waar hij Head of European & US Credit Strategy was. Hij heeft ook gewerkt bij Fidelity, Schroder Investment Management en Pimco Europe.

Regina Borromeo zal haar focus binnen het obligatieteam leggen op top-down credit-allocatiestrategieën binnen de total return-fondsen. Zij werkte hiervoor bij Brandywine Global Investment Management in Londen en bij Morgan Stanley in Londen en Philadelphia.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?