Nieuws

Marcel Kruse naar Milliman

Milliman opent een nieuwe praktijk in Nederland die beleggings- en risicomanagementadvies aanbiedt. Marcel Kruse, MSC, RBA, is door het adviesbureau aangesteld om leiding te geven aan de nieuwe praktijk.

Marcel Kruse treedt per 1 januari 2019 in dienst bij Milliman Pensioenen en zal leiding geven aan de nieuwe Pension Investment & risk-praktijk.

Hij is een ervaren belegger en risicomanager en werkte het grootste deel van zijn carrière bij grote financiële instellingen zoals Rabobank International en Achmea Investment Management.

De afgelopen jaren transformeerde Kruse de overlay management oplossing bij KAS Bank naar een succesvolle formule. Hij geldt als een expert op het gebied van overlay management voor pensioenfondsen. Naast het beheer van rente-, valuta- en aandelenrisico’s adviseerde hij klanten over de inrichting van de portefeuille en het risicomanagement.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus