Nieuws

Stem! Wie wordt Dutch Investment Influential 2018?

Vanaf nu kunt u stemmen in de voorronde van de verkiezing Dutch Investment Influential 2018. We gooien het deze keer over de vrouwelijke boeg.

Stemt u ook dit jaar weer op de volgens u beste, meest onderscheidende, knapste of boeiendste beleggingsprofessional?

Hoe werkt het?

Maandag 19 november tot en met vrijdag 23 november zijn de voorrondes. U kunt de hele week onbeperkt stemmen op zo'n 150 beleggingsprofessionals. 

U klikt steeds de persoon aan die u het meest invloedrijk vindt. Steeds is de keuze uit twee namen. U kunt onbeperkt stemmen. 

Vrijdag 23 november, einde dag maken wij de tussenstand op. De 25 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finaleronde. Alle stemmen worden dan weer op nul gezet, de afvallers doen niet meer mee. De finale start op maandag 26 november en duurt tot en met vrijdag 30 november. 

Op maandag 3 december maken wij dan bekend wie volgens u de meest invloedrijke belegger is van 2018. 

Dames eerst

Nieuw is dat we onze lijst met genomineerden deze week nog aanvullen met tientallen dames. Wij vinden namelijk dat er genoeg belangrijke vrouwen zijn in de sector.

Alleen opereren vrouwen vaak wat minder op de voorgrond, of kloppen ze zichzelf wat minder vaak op de borst dan hun mannelijke collega's.

Maar niet meer dus, bij deze doen de dames vol mee voor de titel meest invloedrijke financiële professional 2018.

Wat zijn de regels?

U leest alles over de spelregels in ons regelement.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

    Impact beleggen