Nieuws

UBS AM Benelux neemt twee nieuwe medewerkers aan

Met de benoeming van Emma Weeder en Jeroen Wagemaker wordt zowel het institutionele als het wholesale team uitgebreid.

Emma Weeder (foto) is aangesteld als Client Relationship Manager Institutioneel Benelux en Denemarken. In deze functie zal Emma zich vooral bezighouden met sales en relatiebeheer voor klanten in deze regio.

Zij was eerder werkzaam bij Kempen Capital Management, onder meer als Lead Portfolio Manager Smart Bèta Product Range, waar ze betrokken was bij portfoliobeheer, verkoop en handel van vastgoedaandelen en staatsobligaties.

Weeder rapporteert aan Tim van Duren, hoofd Institutionele Business Benelux en Denemarken voor UBS AM.

Wholesalemarkt

Jeroen Wagemaker (foto hieronder) is benoemd tot Client Relationship Manager binnen het Benelux Wholesale team. In deze functie zal hij zich onder meer bezighouden met het versterken en verder uitbouwen van de positie van UBS in de wholesale markt.

Voordat Wagemaker bij UBS AM kwam, werkte hij bij Rabobank Private Banking. Daar was hij verantwoordelijk voor het analyseren van directe vastgoed – en scheepvaartinvesteringen en alternatieve beleggingen.

Daarnaast was hij lid van het beleggingscomité. Wagemaker zal rapporteren aan Boudewijn Kostelijk, hoofd Distribution Partners Benelux bij UBS AM.

Jeroen Wagemaker UBS AM

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Duurzaam beleggen