Nieuws

Steve Ellis Hoofd Fixed Income Fidelity International

Fidelity International heeft Steve Ellis benoemd tot Global Chief Investment Officer Fixed Income. Per 1 januari 2019 start Ellis in zijn nieuwe functie. Hij neemt de rol over van Charles McKenzie, die eind 2018 met pensioen gaat. Dit besluit werd al in maart al bekendgemaakt.

Steve Ellis (zie foto) begon in 2012 begon bij Fidelity International als portfoliomanager Emerging Market Debt (EMD). Voorheen werkte hij als portfoliomanager bij Goldman Sachs Asset Management.

Ellis rapporteert aan Bart Grenier, Global Head of Asset Management. Hij zal zijn portefeuillebeheer aan het einde van dit jaar overdragen aan Paul Greer en Eric Wong, co-managers van zijn portefeuilles. 

Fidelity International beheert thans voor 85 miljard dollar aan obligatiebeleggingen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?