Nieuws

J.P. Morgan AM komt met actief beheerde ETF's

J.P. Morgan Asset Management lanceert op 16 oktober 2018 drie actieve aandelen-ETF’s, met gelijktijdige noteringen aan de London Stock Exchange, Deutsche Börse Xetra en Borsa Italiana.

Het gaat om de volgende ETF's: 

  • JPM Europe Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF [Ticker: JREE]
  • JPM US Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF [Ticker: JREU]
  • JPM Global Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF [Ticker: JREG]

Voor JREE is de benchmark de MSCI Europe Index. Voor JREU is dat de S&P 500 Index en JREG zal als benchmark de MSCI World Index hebben. Alle drie de ETF’s hebben een Total Expense Ratio (TER) van 25 basispunten.

Het onderzoeksteam van JPMAM, dat bestaat uit meer dan 65 fundamentele analisten, voorziet de portefeuillebeheerteams van inzichten in specifieke aandelen. Met deze informatie zullen portefeuillemanagers licht overwogen posities innemen in bedrijven die ze aantrekkelijk vinden en lichte onderwegingen aanbrengen in bedrijven die ze minder aantrekkelijk vinden.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

IEXFonds 40