Nieuws

BMO versterkt team in Nederland

BMO Global Asset Management heeft drie specialisten op het gebied van fiduciair management, marketing en sustainable investing aangenomen.

Pieter van Stijn wordt de nieuwe Director Governance & SustainabIe Investments

Pieter van Stijn is door BMO Global Asset Management aangesteld als directeur Governance & Sustainable Investments (GSI) en treedt toe tot het wereldwijde GSI-team. Pieter heeft meer dan achttien jaar ervaring in de sector. De afgelopen tien jaar werkte hij bij PGGM als Senior Advisor Responsible Investment, daarvoor als Sustainable Investment Analyst bij SNS Asset Management en als beleidsadviseur bij Wissenraet & van Spaendonck.

Alexander van Aken is de nieuwe Director, Portfolio Manager en Delegated CIO Fiduciair Management

Alexander van Aken is aangesteld als Director, Portfolio Manager en Delegated CIO en is sinds 1 juli verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de fiduciaire diensten van BMO Global Asset Management in Nederland. Hij zal direct rapporteren aan Bart Kuijpers. Alexander werkte negen jaar voor SEI Investments als Director Client Services in Nederland, met een focus op fiduciaire diensten aan klanten in Nederland. Daarvoor werkte hij voor Fortis Investments en Achmea Global Investors.

Martijn Moens is het nieuwe Head of Channel Marketing Continental Europe

Martijn Moens is op 1 juli gestart als Head of Channel Marketing Continental Europe. Moens werkte eerder zeven jaar bij Fidelity International als Head of Marketing & Corporate Communications Benelux. Daarvoor werkte hij bij InterBank, ABN AMRO Asset Management en ING Bank.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus