Wat is dit?
IEXConnect is het contentplatform om direct in contact te komen met beleggers. IEXConnect content wordt u aangeboden door onze partners. Ook partner worden? Sluit
Nieuws

Webinar: Senior bank loans

Wilt u meer weten over hoe u senior bank loans kunt gebruiken als diversificatietool in uw portefeuille? Doe dan op 19 juni (gratis) mee aan het webinar van Loomis, Sayles & Company, onderdeel van Natixis IM.

“Omdat de correlatie met andere beleggingscategorieën zo laag is, werken senior bank loans in elke portefeuille als zeer geschikte diversificeerder.” Dat vertelt Kevin Perry van Loomis, Sayles & Company, onderdeel van Natixis IM.

De portfoliomanager beheert een portefeuille van Amerikaanse senior bank loans. Het betreft kredietleningen van gerenommeerde banken aan grote, gerespecteerde Amerikaanse bedrijven uit het high yield-obligatie-universum.

Pery legt uit: “Wij kopen die leningen van banken en worden daarmee dírect schuldeiser van de kredietnemers. Van deze onderhandse uitgiftes wordt 60% dagelijks op de secundaire markt verhandeld.”

Wilt u ook weten hoe u senior bank loans kunt gebruiken in uw portefeuille? 

Webinar: senior bank loans

Geef u op voor het webinar

Connect is het branded contentplatform van IEXMedia. Deze content wordt u aangeboden door onze partner.

Lees meer

Fintech