Nieuws

Lukas Daalder naar BlackRock

BlackRock heeft Lukas Daalder benoemd tot Chief Investment Strategist voor de Nederlandse markt.

Hij begint op 13 augustus en zal Nederlandse BlackRock-cliënten en -collega’s voorzien van inzichten in de wereldwijde beleggingsvisie van BlackRock en dit vertalen naar de Nederlandse markt.

Voordat Lukas Daalder bij BlackRock werd aangesteld, was hij vanaf 2009 werkzaam bij Robeco, waar hij verschillende functies vervulde en sinds 2014 Chief Investment Officer van Robeco Solutions was.

In deze functie gaf Daalder leiding aan het multi-assetteam, dat in totaal 32 miljard euro aan vermogen beheerde in diverse multi-asset portefeuilles voor retail- en institutionele cliënten.

Eerder vervulde Daalder verschillende research- en strategische functies bij IMC, Bank Oyens & van Eeghen, Amstgeld en Rabobank.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie