Nieuws

Tim van Duren nieuw hoofd Institutional Business Benelux UBS AM

Tim van Duren (40) is benoemd tot hoofd Institutionele Business Benelux én Denemarken voor UBS Asset Management.

Tim van Duren wordt verantwoordelijk voor alle institutionele activiteiten voor klanten en producten van UBS AM in Nederland, België, Luxemburg en Denemarken. Van Duren werkt sinds medio 2016 bij UBS AM waar hij in augustus van dat jaar begon als institutional client relationship manager Benelux en Denemarken.

Voordat hij bij UBS AM kwam werkte Van Duren dertien jaar bij Schroders in een aantal functies, onder meer als hoofd institutionele klanten Benelux. Hij begon zijn carrière in de financiële sector bij Dresdner Kleinwort Wasserstein (nu Commerzbank) in Frankfurt.

Tim van Duren

 

De Wholesale Client Coverage business van UBS AM in de Benelux wordt geleid door Boudewijn Kostelijk en Marcel Danen is verantwoordelijk voor de ETF-activiteiten in de regio.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Brexit