Nieuws

Janus Henderson versterkt European Equities team

Janus Henderson Investors heeft twee beleggingsanalisten, Tom O’Hara en Tom Lemaigre, toegevoegd aan het European Equities-team.

Beiden vallen onder de verantwoording van John Bennett, hoofd van European Equities en zullen de fondsen van John en team ondersteunen met analyses. Tom O’Hara treedt op 16 mei 2018 in dienst bij Janus Henderson en Tom Lemaigre op 10 juli 2018.

De aanstelling van de twee analisten volgt op de recente aanstelling van Andrew McCarthy als medebeheerder van John Bennetts long-onlyfondsen.

Tom O’Hara maakt de overstap van Exane BNP Paribas, waar hij vicevoorzitter was en verantwoordelijk voor het analyseren van de metaal-, mijnbouw- en staalsector. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op de financiële markten, met onder meer posities bij Redburn en Citigroup.

Tom Lemaigre komt van RWC Partners, waar hij als beleggingsanalist verantwoordelijk was voor fundamenteel bottom-up onderzoek naar pan-Europese aandelen en consumentensectoren in het bijzonder. Daarvoor was hij werkzaam bij Redburn. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Duurzaam beleggen