Nieuws

Maarten Roeleveld naar Russell Investments

Russell Investments heeft Maarten Roeleveld benoemd tot Director Business Development Benelux.

Roeleveld is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de institutionele activiteiten in de Beneluxregio, gericht op multi-assetmanagement, transitiemanagement en currency overlays.

Roeleveld werkt vanuit het Amsterdamse kantoor, dat verantwoordelijk is voor de Noord-Europese regio. Hij rapporteert aan Martijn Kuipers, Managing Director Northern Europe.

Roeleveld heeft zestien jaar aan ervaring in de financiële dienstverlening. Hij begon zijn carrière met de distributie van beleggingsfondsen aan retailklanten via Fundix.nl, vervolgens deed hij retail en DC-administratie bij Ordina BPO en de laatste tien jaar werkte hij bij Northern Trust als salesmanager voor asset servicing, fondsadministratie en outsourcing aan institutionele beleggers. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus