Nieuws

Tony Brown hoofd M&G Real Estate

Vermogensbeheerder M&G heeft Tony Brown benoemd tot hoofd van M&G Real Estate.

De benoeming volgt kort op de aankondiging dat Alex Jeffrey leiding gaat geven een de Aziatische activiteiten van M&G. Simon Pilcher, Chief Executive van M&G’s Institutional Fixed Income divisie, wordt tevens Executive Chairman en neemt daarmee de strategische leiding van alle vastgoedactiviteiten op zich.

M&G ging vorig jaar samen met de Britse en Europese onderdelen van Prudential in M&G Prudential. Als gevolg hiervan is de nieuwe functie van Executive Chairman gecreëerd om de distributie van de vastgoedstrategieën te verbreden en de groei te laten toenemen.

Tony Brown is sinds 2014 Chief Investment Officer M&G Real Estate. Deze functie wordt nu in tweeën opgesplitst. Een deel van de functie wordt overgenomen door Martin Towns die is benoemd tot hoofd UK Commercial & Capital Solutions.

Nieuwe functie

Hij is hiermee verantwoordelijk voor het fondsmanagement, beleggingen en de vermogensbeheerteams in het Verenigd Koninkrijk. Towns heeft twaalf jaar ervaring als fondsmanager en gaf de afgelopen drie jaar leiding aan de Capital Solutions business. In deze rol zorgde hij voor accountstrategieën, joint venture-deals en transacties voor grote internationale beleggers.

Er wordt verder een nieuwe functie gecreëerd (hoofd beleggingsstrategie). Degene die daar invulling aan gaat geven wordt verantwoordelijk voor governance en staat aan het hoofd van research en digitale innovatie.

Deze, nog in te vullen functie, en Martin Towns rapporteren aan Tony Brown en worden lid van het bestuur van M&G Real Estate.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Brexit