Nieuws

Bart van Merriënboer en Gerben Borkent naar BMO

BMO Global Asset Management heeft binnen het Nederlandse kantoor zowel een nieuwe Senior Manager als een Sales Director aangesteld.

Bart van Merriënboer wordt Senior Manager in het Fiduciair-Managementteam van BMO Global Asset Management in Amsterdam. Van Merriënboer is verantwoordelijk voor de selectie van beheerders van Private Assets en rapporteert direct aan Ernst Hagen, Executive Director Fiduciair Management bij BMO Global Asset Management.

Gerben Borkent is aangesteld als Sales Director. Borkent werkte hiervoor bij TKP Investments, Russell Investments en ING Group. Hij rapporteert direct aan Rogier van Harten, Head of Institutional Distribution & Client Management Europe. Ook zijn standplaats is Amsterdam.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Brexit