Wat is dit?
Connect is het branded contentplatform van IEX Media, waar we beleggingsprofessionals met elkaar in contact brengen. Van inzicht naar inspiratie. Ook partner worden? Wij vertellen u graag meer. Sluit
Nieuws

Beleggen in de juiste sector maakt het verschil

SPDR ETF’s nodigt beleggers uit voor hun webinar op 19 december waarin wordt ingegaan op het belang van sectorbeleggen, en tevens de sectorfavorieten van 2018 worden bekendgemaakt.

SPDR ETF’s, een dochter van State Street, weet dat flexibiliteit cruciaal is voor beleggers. Met sector-ETF’s kunnen beleggers inspelen op trends in verschillende regio’s. SPDR ETF’s nodigt beleggers uit voor hun webinar waarin ze ingaan op alle details rond sectorbeleggen.

“Sectoren bieden de mogelijkheid expliciete keuzes te maken. Het verschil in rendement tussen de best- en slechtst presterende sector in een jaar bedraagt gemiddeld 25%. Door voor de juiste sector te gaan, kan een belegger het onderscheid maken”, vertelt Philippe Roset, hoofd van SPDR ETF’s Nederland.

Favoriete sectoren voor 2018

Om deze reden organiseert SPDR ETF’s Nederland op 19 december 2017 een webinar over sectorbeleggen. Philippe Roset en Robert Jan Prins leggen uit waarom sectorbeleggen interessant is, en gaan in op de voordelen van beleggen via sector-ETF’s.

Omdat het voor veel beleggers maar lastig in te schatten is welke sectoren interessant zouden kunnen zijn, zullen Philippe en Robert Jan ook delen welke sectoren hun favorieten zijn voor 2018.

Bent u ook benieuwd:

  • of technology populair blijft in 2018?
  • hoe u met sectoren kunt inspelen op het beleid van Trump?
  • welke sectoren profiteren van het economisch herstel in Europa in 2018?

Kijk hier het webinar terug

Over SPDR ETF’s

SPDR ETF’s is de op twee na grootste ETF-aanbieder wereldwijd en beheert meer dan 150 miljard dollar aan vermogen voor ETF-beleggers met een specifieke sectorallocatie.

Philippe Roset is sinds 2016 hoofd van SPDR ETF’s Nederland en was daarvoor verantwoordelijk voor alle activiteiten van ETF Securities in de Benelux. Roset startte zijn loopbaan bij de Nederlandse toezichthouder AFM in 2004.

Als SPDR ETF Sales Specialist kan Robert Jan Prins alles vertellen over hoe beleggers met SPDR ETF’s bepaalde thema’s in hun portefeuille kunnen implementeren. Prins begon zijn loopbaan bij Rabobank Nederland bij de orderuitvoeringsdesk en werkte vervolgens bij BinckBank in diverse functies.

Lees meer

De impact van het coronavirus