Nieuws

InsingerGilissen Bankiers neemt private banking-activiteiten Lombard Odier Nederland over

InsingerGilissen Bankiers heeft een overeenkomst met Lombard Odier gesloten voor de overname van de private banking-activiteiten van Lombard Odier in Nederland.

Na voltooiing van de transactie zal het Lombard Odier team dat bestaat uit twaalf medewerkers overgaan naar InsingerGilissen en stijgt het vermogen onder beheer bij InsingerGilissen met circa een miljard euro.

De overname is in lijn met de strategie van moederorganisatie KBL European Private Bankers, zegt Group CEO Yves Stein. De beoogde transactie is afhankelijk van de goedkeuring van relevante toezichthouders.

Ook is voor de overname het advies van de ondernemingsraad van InsingerGilissen nodig. Op grond hiervan is het de verwachting dat de overname rond de zomer van 2018 zal zijn afgerond.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alternatieve beleggingen