Nieuws

Karen Ward nieuwe hoofdstrateeg J.P. Morgan AM

J.P. Morgan AM heeft Karen Ward aangetrokken als de nieuwe hoofdstrateeg voor Europa en het VK. Zij wordt onder meer verantwoordelijk voor de populaire publicatie Guide to the markets.

Ward opereeert vanuit Londen en zal begin vierde kwartaal starten. Ward zal dan rapporteren aan David Kelly in de VS. Ward volgt Stephanie Flanders op die afgelopen juni vertrok voor een journalistieke loopbaan bij Bloomberg.

Ward zal leiding geven aan het Market Insights Team dat onder meer verantwoordelijk is voor de populaire publicatie Guide to the markets. Dat geeft de laatste stand van zaken weer van economie en financiële markten in de wereld. Het is voor duizenden beleggingsprofessionals een onmisbare informatiebron.

Ward is een zwaargewicht. Op dit moment is zij nog lid van het adviesteam van de Britse minister van Financiën. Zij adviseert onder meer over de overheidsuitgaven en de Brexit. Daarvoor werkte Ward bij HSBC waar zij met name de macro-economische toestand van de eurozone analyseerde.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus