Nieuws

Rob van den Aker voorzitter FFP

Rob van den Aker (Rabobank) is vanaf vandaag voorzitter van de Federatie Financieel Planners.

Hij neemt het stokje over van Marc van Poeteren. Van den Aker was al lid van het FFP-bestuur. Van den Aker heeft 25 jaar ervaring in de bancaire sector in diverse directiefuncties in de retailmarkt en de private bankingmarkt. Hij is nu directeur sparen en beleggen bij Rabobank particulieren & private banking. 

Vanaf 2014 is hij bestuurslid bij FFP, een functie die hij eerder van 2005 tot 2013 bekleedde bij Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH).

De voorzittersfunctie is vervuld, maar de FFP heeft nog geen nieuwe directeur benoemd. En of die er nog komt, is volgens AMweb nog even de vraag. Volgens woordvoerder Clody Derksen is nog niet bekend of er überhaupt een nieuwe directeur wordt benoemd.

“We hebben een sterk bestuursbureau. We gaan de rest van het jaar gebruiken om te bekijken op welke manier we ons bestuur het beste kunnen inrichten.”

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

ETF's