Nieuws

Michel Iglesias del Sol naar KCM

Kempen Capital Management heeft Michel Iglesias del Sol aangesteld als het nieuwe hoofd Investment Strategy binnen de afdeling Client Solutions.

Iglesias del Sol zal ook deel uitmaken van het managementteam van de afdeling. Bij Kempen gaat hij zich vooral richten op de bepaling van strategisch en dynamisch assetallocatie-advies.

Daarnaast houdt hij zich bezig met onderzoek naar innovatieve beleggingsthema’s. Iglesias del Sol maakt de overstap naar Kempen vanuit Willis Towers Watson Nederland, waar hij Hoofd Investments en lid van de directie was.

Zijn carrière als investment consultant kenmerkt zich door zijn jarenlange ervaring en bijzondere deskundigheid op het gebied van asset liability management, risk budgeting, structured investments, hedging en strategisch advies.

Iglesias del Sol start 1 september 2017 bij Kempen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Duurzaam beleggen