Nieuws

Valentijn van Nieuwenhuijzen nieuwe CIO van NN IP

Het nieuwe bestuur van de gecombineerde vermogensbeheerder NN IP en Delta Lloyd AM is bekend. Valentijn van Nieuwenhuijzen gaat zitten op de stoel van Hans Stoter, die stopt als CIO.

Vandaag is de nieuwe board van het gecombineerde asset management bedrijf van NN IP en Delta Lloyd AM bekend gemaakt. Meest opvallend is het vertrek van Hans Stoter als CIO van NN IP. 

Satish Bapat, die per 1 April 2017 is benoemd als CEO van NN Investment Partners en als lid van de Management Board van NN Group, zal leiding geven aan het bestuur dat verder bestaat uit:

Chief Investment Officer (CIO): Valentijn van Nieuwenhuijzen (zie foto)

Chief Client Officer (CCO: Hester Borrie

Chief Finance and Risk Officer (CFRO): Martijn Canisius

Chief Human Relations Officer (CHRO): nog nader te bevestigen

De benoemingen zijn onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthouders. Het fusiebedrijf gaat verder onder de naam NN IP.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?