Nieuws

Jacco Minnaar Managing Director Triodos

Jacco Minnaar, momenteel bij Triodos Investment Management werkzaam als Director Energy & Climate, wordt per 1 juni Managing Director van Triodos.

Jacco Minnaar, momenteel bij Triodos IM werkzaam als Director Energy & Climate, wordt per 1 juni Managing Director van Triodos.

Hij zal in zijn nieuwe rol de Raad van Bestuur van Triodos Investment Management gaan versterken op het gebied van Energy & Climate en Inclusive Finance.

De Raad van Bestuur komt daarmee op vier bestuursleden en bestaat vanaf juni naast Minnaar uit Laura Pool (Managing Director Risk & Finance), Dick van Ommeren (Managing Director) en Marilou van Golstein Brouwers (Voorzitter van de Raad van Bestuur).

Jacco Minnaar werkt al meer dan 20 jaar in de financiële sector. In 2006 is hij bij Triodos Investment Management begonnen, in eerste instantie als Senior Investment Officer, later als fondsmanager van Triodos Fair Share Fund en regiomanager Latijns-Amerika en Afrika.

Sinds 2015 is hij als Director Energy & Climate binnen Triodos IM verantwoordelijk voor de business line Energy & Climate, van waaruit de duurzame energie beleggingen in Europa en opkomende markten worden gedaan.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Emerging Markets