Nieuws

Narina Mnatsakanian directeur duurzaam en impactbeleggen bij Kempen

Narina Mnatsakanian gaat als directeur duurzaam en impactbeleggen de duurzame intenties van Kempen verder vorm geven.

Kempen Capital Management (Kempen) heeft Narina Mnatsakanian per 1 juni 2017 aangesteld als directeur duurzaam en impactbeleggen. Zij gaat het ESG-commitment van Kempen verder gestalte geven, vooral richting institutionele beleggers.

Mnatsakanian maakt de overstap van Sarona Asset Management, een private equity-boetiek gespecialiseerd in impactbeleggingen in de opkomende markten. Hier was zij verantwoordelijk voor investor relations, impactmanagement en ESG.

Zij werkte eerder voor MN, KPMG en EY en het UNPRI (de door de Verenigde Naties ondersteunde principes voor verantwoord beleggen). Ze heeft ruime ervaring in verantwoord beleggen en de integratie van ESG-criteria binnen diverse beleggingscategorieën

Mnatsakanian werkte onder meer mee aan de wereldwijde opbouw van lokale PRI-beleggersnetwerken en zij ondersteunde ondertekenaars van de PRI bij het integreren van deze principes in hun beleggingsproces.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alles over de rente