Nieuws

Consument vindt Triodos het meest duurzame bankmerk

Triodos Bank is door consumenten uitgeroepen tot het duurzaamste merk onder de banken in Nederland.

Triodos Bank is door consumenten uitgeroepen tot het duurzaamste merk onder de banken van Nederland in de Sustainable Brand Index 2017, aldus Portaal Duurzaam Financieel

"De Sustainable Brand Index is een jaarlijks onderzoek onder 4.000 Nederlandse consumenten naar hun perceptie van de duurzaamheid van bekende merken in Nederland. In totaal zijn 108 Nederlandse merken onderzocht."

De uitreiking van de Sustainable Brand Awards vond donderdagavond 6 april plaats in de WesterUnie te Amsterdam. Dit is volgens het portaal het eerste jaar dat de Sustainable Brand Index in Nederland wordt gehouden. "In Scandinavië, waar duurzaamheid een vaste plek heeft op de strategische agenda van vrijwel alle grote en kleinere bedrijven, vond de Sustainable Brand Index dit jaar voor de zevende keer plaats."

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus