Nieuws

Portfoliomanager Mark Oud van Delta Lloyd naar Kempen

Senior portfoliomanager Mark Oud is deze maand overgestapt van Delta Lloyd naar Kempen Capital Management en gaat zich richten op Long-Term Value Creation.

Mark Oud (43) werkt sinds 1 april als senior portfoliomanager bij Kempen Capital Management. Hij maakt deel uit van het beleggingsteam dat zich gericht op Long-Term Value Creation, een beleggingsstrategie waarin betrokken aandeelhouderschap met een langetermijnhorizon, centraal staat.

Oud gaat zich bezighouden met de verdere opbouw van de beleggingsstrategie en productontwikkeling.

Hij maakt de overstap van Delta Lloyd waar hij als senior portfoliomanager aandelen en sectoranalist IT, Media en Consumer werkte. Daarvoor was hij ruim zes jaar portfoliomanager equities voor de beursgenoteerde Cyrte beleggingsfondsen. Oud was vanaf de lancering betrokken bij deze fondsen en combineerde zijn kennis van de technologie- en mediasectoren en zijn ervaring in private equity en corporate finance.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus