Nieuws

Must read: DNB de groenste

En zeven jaar eurocrisis, Brexit, broeikasprobleem bestaat echt, vliegende vliegtuigaandelen, update industrie EU en meer.

DNB de groenste

Wie een kuil graaft..
FD-columnist Marcel de Boer: Brexit vooral leuk voor journalisten. En:"In plaats dat de brexit de eerste dominosteen is die uiteindelijk de Europese Unie doet imploderen, is de kans groot dat Europa juist een sterker en flexibeler samenwerkingsverband wordt. Het is juist het VK dat uiteen zou kunnen vallen."

Eurocrisis
Zeven jaar doormodderen. Voormalig IEXProfs-schrijver Ruben Munsterman heeft het verhaal en de grafieken.

Stop met ontkennen!
Sterke long read van FTM over het broeikaseffect. Conclusie: "Er is, mede dankzij het onvermoeibare onderzoek van dergelijke instanties, een overweldigende hoeveelheid data die bewijst dat het klimaat verandert en dat de mens daar de belangrijkste veroorzaker van is. En ook al zijn we misschien niet de enige factor, wij zijn wel de enigen die er wat aan kunnen doen."

De schokkende ongelijkheid in de VS
En hoe die elke dag weer iets groter wordt.

Het gaat steeds beter met de Europese industrie

In de wolken
Waarom vliegtuigaandelen dit jaar ... vliegen

Daar komt Afrika!
Verhelderend gifje over de ontwikkeling van de wereldbevolking.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie