Nieuws

Fintechbedrijf Door stroomlijnt due diligence fondsen

Fintechbedrijf Door heeft een digitaal platform gelanceerd om de due diligence tussen fondsbeleggers en fondshuizen te stroomlijnen. Robeco is aangesloten.

Fintechbedrijf Door heeft een digitaal platform gelanceerd om de due diligence tussen fondsbeleggers en fondshuizen te stroomlijnen.

Robeco is een van de 18 internationale asset managers die op een gestandaardiseerde manier fondsinformatie levert aan Door.

Professionele fondsbeleggers kunnen de informatie gebruiken om fondsen te monitoren en te screenen terwijl het platform asset managers bevrijdt van de herhaaldelijke verzoeken van cliënten om due diligence.

Het platform is opgericht met de hulp van onder andere Santander, EFG en Pictet Wealth Management, Schroders, Aberdeen, Franklin Templeton en Columbia Threadneedle.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus