Nieuws

Pieter Laan naar IBS Capital Management

Per 1 april begint Pieter Laan aan zijn nieuwe baan bij IBS Capital Management na bijna vijftien jaar bij Kempen & Co gewerkt te hebben.

Na bijna vijftien jaar is dit de laatste werkdag van Pieter Laan bij Kempen & Co als portfoliomanager op de op de afdeling Client Solutions. 

Per 1 april begint hij bij IBS Capital Management. In zijn nieuwe baan zal hij verantwoordelijk worden voor de selectie van externe fondsmanagers en zal hij betrokken zijn bij accountmanagement en het binnenhalen van nieuwe klanten. 

Volgens hemzelf de perfecte combinatie van klant en content. Laan heeft Business Economics gestuudeerd aan Hogeschool Inholland en is CFA (niveau 1 en 2) en DSI-geregistreerd vermogensbeheerder sinds januari 2015. 

 

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alles over de rente