Nieuws

Korteweg verruilt Deloitte voor DeGiro

Bart Korteweg moet als head of professional services van DeGiro meer zelfstandige vermogensbeheerders aan de online broker binden.

Bart Korteweg moet als head of professional services van DeGiro meer zelfstandige vermogensbeheerders aan de online broker binden. Korteweg wordt verantwoordelijk voor het uitbreiden van de dienstverlening van De Giro naar zelfstandige vermogensbeheerders.

De online broker naast particuliere beleggers ook zelfstandige vermogensbeheerders gaan bedienen. DeGiro is al actief op deze markt met een one stop shop voor fondsen via Fundshare. Dit onderdeel zal worden uitgebouwd.

Korteweg, werkte in het verleden onder andere bij EY en de AFM. In zijn laatste rol was hij senior manager bij Deloitte. Als co-head van Deloitte Netherlands Center for Regulatory Strategies wij hij onder andere verantwoordelijk voor de advisering over reputatie & regelgeving in de financiële sector en het opstarten van nieuwe activiteiten in de sector.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Vastgoed