Nieuws

Satish Bapat nieuwe CEO NN IP

Satish Bapat volgt Stan Beckers op 1 april op als ceo bij NN Investment Partners (NN IP).

Satish Bapat volgt Stan Beckers op 1 april op als ceo bij NN Investment Partners (NN IP). De Belg Beckers, die ceo was van NN IP sinds juli 2013, gaat met pensioen. Dat heeft NN Group vandaag bekend gemaakt.

Beckers begon zijn carriere in 1979 als hoogleraar Finance aan de KU Leuven nadat hij aan de University of California zijn PhD in Business Administration behaalde. In het verleden was hij een van de partners van Barra, was hij CIO voor WestLB Asset Management en Kedge Capital, en werkte hij onder andere voor Barclays Global Investors en was hij directeur van BlackRock Solutions EMEA.

In de afgelopen 26 jaar nam Beckers ook zitting in de beleggingscomités van meerdere pensioenfondsen en de raad van toezicht van Kas Bank, Robeco, Econowealth en St Lawrence Trading. Hij is ook gastprofessor bij de KU Leuven. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie