Nieuws

Hester Borrie naar NN IP

Hester Borrie wordt head of client group international bij NN Investment Partners.

NN Investment Partners (NN IP) heeft per 1 maart Hester Borrie benoemd tot head of client group international. Borrie volgt Martin Nijkamp op, die deze positie tijdelijk waarneemt. Zij wordt tevens lid van het international management committee, en zal rapporteren aan de CEO van NN IP.

Binnen Robeco is Borrie bijna zeven jaar lid geweest van raad van bestuur en verantwoordelijk voor de distributie en marketing. Ze vertrok eind april vorig jaar op hetzelfde moment als chief investment officer Hans Rademaker. Daarvoor bekleedde ze de rol van van head of distribution EMEA bij Morgan Stanley Asset Management.

Borrie (1969) studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft bijna twintig jaar ervaring in investment management en specifiek op het vlak van global sales & marketing.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie