Nieuws

Cristiano Stampa naar Invesco Real Estate

Cristiano Stampa is toegetreden tot het Europese transactieteam van Invesco Real Estate als Senior Director Transactions Frankrijk.

Cristiano Stampa is toegetreden tot het Europese transactieteam van Invesco Real Estate als Senior Director of Transactions voor Frankrijk. Stampa zal tegelijk ook toezicht houden op de lokale transactieteams die verantwoordelijk zijn voor beleggingen in Zuid-Europa.

Hij zal zijn werkzaamheden verrichten vanuit het kantoor in Parijs en rapporteren aan Paul Joubert, Managing Director of Transactions voor Europa van IRE. Stampa brengt meer dan zestien jaar internationale vastgoedervaring mee naar IRE, waaronder zeer brede ervaring met core beleggingen, hoger renderende beleggingen (debt) en inkomstenbeleggingen (residentieel vastgoed).

Het is Stampa's taak om lokale deskundigheid te verstrekken aan de pan-Europese fondsbeheerteams en hij zal samenwerken met teams van transactiespecialisten in drie Europese landen: Frankrijk, Spanje en Italië.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Amerikaanse verkiezingen 2020