Nieuws

Hermie weg bij NNIP

De Belg Kris Hermie heeft NNIP verruild voor beleggingsboutique Value Square.

De Belg Kris Hermie heeft NNIP verruild voor een functie als senior portfolio manager bij de Gentse beleggingsboutique Value Square, meldt CityWire.

Hermie heeft met onderbrekingen ruim vijf jaar gewerkt voor de Haagse vermogensbeheerder en was gespecialiseerd in wereldwijde dividendaandelen. Hij beheerde onder andere het NN Global High Dividend fonds.

In zijn nieuwe functie zet hij de beleggingsstrategie uit met Patrick Millecam en is hij verantwoordelijk voor het Value Square Equity World en Value Square Equity Belgium fonds.

Het NN Global High Dividend fonds wordt nu beheerd door Bruno Springael die het tot nu toe samen met Hermie heeft gedaan. Het fonds heeft 35,6% rendement laten zien in de drie jaar tot eind 2016, tegen 46,6% voor de FTSE World TR EUR benchmark. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus