Nieuws

Nieuwe directeur Evi van Lanschot

Van Lanschot heeft Wim Nieuwenhuijse benoemd tot commercieel directeur van Evi van Lanschot.

Van Lanschot heeft Wim Nieuwenhuijse benoemd tot commercieel directeur van Evi van Lanschot. Het managementteam van Evi bestaat naast Wim Nieuwenhuijse uit Andries van Luijk (directeur Services en Development) en Monique Opdam (directeur Marketing).

Nieuwenhuijse (1965) komt van Unilever, waar hij verantwoordelijk was voor de digitale ontwikkeling van de foodmerken in Europa. Hij startte zijn loopbaan bij Philips Consumer Electronics, waar hij verschillende managementposities vervulde in marktonderzoek, marketing, sales en business development.

Daarna was hij onder andere werkzaam als adviseur voor een aantal internationale strategische adviespraktijken. Van 2006 tot 2010 was Nieuwenhuijse verantwoordelijk voor client relations bij Robeco Direct in Rotterdam.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus