Nieuws

UBS: verhuizen personeel VK te vroeg

Volgens de CEO van UBS is het nog te vroeg om na te denken over een verhuizing van Britse werknemers naar het vaste land.

Voor de kerst zullen de eerste banken hun personeel uit Londen naar het Europese vaste land verhuizen. Dat was een van de nieuwskoppen op IEXProfs deze week. Volgens de CEO van UBS, Sergio Ermotti, is het echter nog te vroeg om werknemers te reloceren. 

Hij noemt het erg risicovol om vooruit te lopen op de Brexitonderhandelingen door de verhuisdozen alvast in te pakken, zegt hij op Bloomberg TV. 

"It may well be that we are not going to move anybody, or it may be that we move people. But in absence of certainty, we won’t take any decision."

Vorige maand gaf Ermotti aan dat hij bij een verhuizing uit het VK mogelijk voor 1500 werknemers nieuwe kantoren moet zoeken in Europa.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Duurzaam beleggen