Nieuws

Hoofd cliënten NL weg bij KKR

Jurcell Virginia, verantwoordelijk voor de Nederlandse klanten, zou begin oktober de durfinvesteerder KKR hebben verlaten.

Jurcell Virginia zou begin oktober de durfinvesteerder KKR hebben verlaten, meldt Financial News. Hij was verantwoordelijk voor de Nederlandse klanten van de Amerikaanse private equityfirma.

Ons land is belangrijk voor de Europese private equitymarkt; Nederlandse financiële instituten, met name pensioenfondsen, spelen een grote rol in de kapitaalstroom naar private equity.

De op Curaçao geboren Virginia (1971) heeft econometrie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie heeft hij acht jaar bij de investment bankingtak van ABN Amro gewerkt in Nederland en Brazilië.

Voordat Virginia in 2004 investeringsfirma AIC oprichtte, werkte hij als onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in institutionele private equity- en hedgefundbeleggingen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine ETF's