Nieuws

NN IP versterkt EMD-team

Lewis Jones en Zoia Korepanova versterken het Emerging Markets Debt-team van NN IP, dat wordt geleid door Marcelo Assalin.

Het emerging markets debt-team van NN Investment Partners krijgt versterking van twee nieuwe leden. Lewis Jones is al per augustus toegetreden tot het team als fondsbeheerder EMD Local Bonds. Hij opereert vanuit New York.

Lewis beschikt over twaalf jaar relevante ervaring in de beleggingsindustrie. Hij werkte voor zijn komst naar NN IP bij de afdeling EMD van BNP Paribas Investment Partners en Fischer Francis & Trees Watts, gevestigd in Boston. Verder werkte hij voor State Street Global Advisors en Aviva Investors in Londen en Boston.

Zoia Korepanova gaat aan de slag als bedrijfsobligatie-analist. Zij zal werken vanuit Den Haag en rapporteren aan Joep Huntjes, hoofd portfoliomanager EMD Corporate Bonds in Singapore. Haar voormalige werkgevers waren VTB Bank en Gazprombank in Rusland.

Lewis en Zoia sluiten zich aan bij een team van meer dan negentien beleggingsprofessionals dat momenteel 8 miljard dollar beheert binnen het volledige EMD-spectrum.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?