Nieuws

IEXProfs en CityWire slaan handen ineen

Het Britse platform voor de fondsen- en vermogensbeheerindustrie CityWire wordt in Nederland de exclusieve kennispartner van IEXProfs.

CityWire, het Britse platform voor de fondsen- en vermogensbeheerindustrie, wordt voor de Nederlandse markt de exclusieve kennispartner van IEXProfs, dé informatiebron voor professionele beleggers.

IEXProfs zal vanaf oktober exclusief nieuws aanbieden op basis van gegevens van CityWire over upgrades en downgrades van fondsbeheerders, die relevant zijn voor de Nederlandse markt voor professionele beleggers. De Citywire Fund Manager Ratings houdt op onafhankelijke wijze de prestaties van fondsmanagers bij, en staat daarmee te boek als het meest betrouwbare ratingbureau voor de beroepsgroep.

Daarnaast zal er aandacht zijn voor fondsbeheerders die voor het eerst door CityWire van een oordeel zijn voorzien, en voor managers die opnieuw positief zijn beoordeeld.

IEXProfs zal verder dagelijks het nieuws brengen van CityWire dat relevant is voor de Nederlandse fondsen- en vermogensbeheerindustrie. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Duurzaam beleggen