Nieuws

Bas Tiemstra naar CBRE GI

Bas Tiemstra is het nieuwe hoofd beleggingen EMEA bij CBRE Global Investors (GI).

Bas Tiemstra is het nieuwe hoofd beleggingen EMEA bij vastgoedbelegger CBRE Global Investors (GI). Hij is verantwoordelijk voor alle beleggingen in de regio die Europa, het Midden Oosten en Afrika omvat, alsmede het vermogensbeheer.

Tiemstra is begin 2015 in dienst getreden bij CBRE GI als hoofd Asset Management EMEA voor de retailportfeuilles. Daarvoor werkte hij als Managing Director Commercial Real Estate voor ASR Real Estate Investment Management en beheerde hij het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Jirka Lhotak is benoemd tot CFO EMEA. Zij werkt sinds 2006 voor CBRE Global Investors, toen nog in dienst van ING Real Estate Investment Management (ING REIM) dat in 2011 aan CBRE GI werd verkocht. Vanaf 2012 is zij CFO van CBRE Europese winkelcentrafondsen en de retailportfolio EMEA. Zij volgt Dennis van Vugt op die op 1 augustus zijn werk als CFO/COO EMEA neerlegt.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus