Nieuws

Isabelle Bourcier naar THEAM

Isabelle Bourcier is hoofd ETFs en indexgelinkte fondsen bij THEAM, van BNP Paribas Investment Partners

Isabelle Bourcier begint als hoofd ETFs en indexgelinkte fondsen bij THEAM, een dochteronderneming van BNP Paribas Investment Partners

De opdracht van Isabelle Bourcier is volgens de vermogensbeheerder tweevoudig: "het aanbod van indexgelinkte beleggingen en ETF's van THEAM versneld ontwikkelen en de distributie van die producten in Frankrijk en de rest van Europa in goede banen leiden. Ze zal niet alleen een twintigtal medewerkers in het indexteam te Parijs leiden, maar ook aan het hoofd staan van een nieuw team dat momenteel wordt samengesteld en dat zich volledig op de verkoop van indexgelinkte oplossingen en ETF's zal toeleggen."

Isabelle Bourcier zal aan Denis Panel, algemeen directeur van THEAM, rapporteren en in het Executive Committee van THEAM zetelen.

Vanaf februari 2011 tot november 2015, was Isabelle hoofd Ontwikkeling bij Ossiam, dochteronderneming en specialist Smart Bèta ETF’s van Natixis Global Asset Management. Isabelle Bourcier was wereldwijd hoofd van de ETF-activiteit bij Lyxor Asset Management, filiaal van Société Générale sinds de oprichting van die actviteit in 2000 tot eind 2010, en sinds 2006 ook wereldwijd hoofd van alle beursgenoteerde producten van Société Générale.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alles over de rente