Nieuws

Jared Lou naar NN IP

NN Investment Partners heeft Jared Lou aangenomen als portefeuillemanager in het team Emerging Market Debt

NN Investment Partners heeft Jared Lou aangenomen als portefeuillemanager in het team Emerging Market Debt (EMD) en werkt vanuit New York. Hij zal het EMD-team versterken en rapporteren aan Marco Ruijer, Hoofd Portefeuillemanager voor de EMD Hard Currency-strategieën.

Lou zal zich in het bijzonder richten op de Latijns-Amerikaanse landen voor de EMD HC-strategieën. Hij heeft acht jaar relevante werkervaring en was hiervoor landenanalist in het Emerging Market Debt-team van GMO (Grantham, Mayo, van Otterloo) in Boston (Verenigde Staten).

Lou trad bij GMO in dienst na het behalen van zijn MBA-titel in 2012. Voorafgaand aan zijn MBA werkte hij onder meer bij State Street. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alternatieve beleggingen